СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК – 6 октомври 2021
Времетраење:
3 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
6 октомври 2021
Наменет за сите кои планираат да студираат, работат или живеат во Словенија

СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
Почеток: среда, 6 октомври 2021

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Курсот е наменет за студенти кои планираат своето школување да го продолжат во Словенија како и за оние кои планираат да работат или живеат во Словенија.

Времетраење: 3 месеци (вкупно 24 пати по 90 мин).
Цена: 3 рати по 2.000 ден.
ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ: за рана уплата до 6 октомври има попуст и цената за сите три месеци изнесува 5.200 ден

Плаќањето може да се изврши на:
Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk