АНГЛИСКИ ЈАЗИК – 20 септември 2021
Времетраење:
4 месеци за возрасни, 8 месеци за ученици
Локации:
ОНЛАЈН или во УЧИЛНИЦА
Започнува на:
20 септември 2021
Познавање на англискиот јазик е неопходност за успех во кариерата

КУРС ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Почеток: 20 септември 2021

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови групи за курс за англиски јазик.
Постои можност за курс во училница или онлајн курс.

- Курсеви за сите возрасти
- Работа во мали групи
- Стручни професори со долгогодишно искуство
- Усовршување на комуникациски вештини

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен за возрани трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути. Цена на првиот степен е 4 рати по 1.200 ден. За уплата на целиот курс до 20 септември има попуст и цената е 4.400 ден.
Еден степен за ученици трае 8 месеци, часовите се 2 пати неделно по 60 минути. Цените започнуваат од 800 денари месечно.
Повеќе информации за времетраење на степените и цените може да најдете во опцијата СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ од главното мени.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk