АЛБАНСКИ ЈАЗИК – 22 септември 2021
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
22 септември 2021
Познавање на албанскиот јазик е неопходност за успех во кариерата

КУРС ЗА АЛБАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: среда, 22 септември 2021

Постои можност за курс во училница или онлајн курс.

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.
Цена: 4 рати по 1.600 ден. За уплата на целиот курс до 22 септември 2021 има попуст и цената изнесува 5.800 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk